BejelentésStar Wars rajongói oldal
minden ami Star Wars.....

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

 ***** Sziasztok! *****

Ezen az oldalon sokmindent megtudhattok a Star Warsról. Nyugodtan nézzetek körül az oldalamon! Ez az oldal folyamatosan frissül! Íme egy csoportkép a honlap szerkesztőiről:

 

A Star Wars univerzum hírei: 


26. Boldog szülinapot Han Solo

Harrison Ford aki oly nemes szerepeket tudhat magáénak mint: Indiana Jones, Han Solo vagy a "Szárnyas fejvadász" most ünnepelheti 70-ik születésnapját.


26.2013

A jövő évről egyenlőre kettő készletről tudunk ami biztosan meg fog jelenni:10227 B-Wing és   Rancor Pit  .   Sajnos az oldal nem enged több képet fölraknom a blogra,de nézzetek azért utána ennek a két készletnek.

                          

25.

Kedves Olvasók!

Elnézést, hogy ilyen sok ideje nem írtam a blogra de sajnos már nincs rá időm. Ez nem azt jelenti,hogy már nem fogok írni, csak nem olyan gyakran mint régebben.Addig is jó nyarat, és még olvassátok el azért a cikkeket!


24. R2 D2 Legóból!

A Lego elkészítette R2-t Legoból. Az idei újdonságról néhány kép:


   A robot belsejéből kihúzható egy

körfűrész és egy kábel. A feje 360 fokban elforgatható.A droid hátulján van egy kapcsoló amit ha letolunk kibújik egy harmadik láb. A lábain           "kerekek vannak amivel tologatni lehet Artut.                                                                           

                                                                      


23. Mint tudjátok,ment a mozikban (még most is megy) a Star Wars 1 A Baljós Árnyak 3D-ben. Nemrég harangozták be, hogy kasszasiker lett. Az első öt legsikeresebb film közül negyedik helyre került. 23 millió dollárt hozott a konyhára, 1999-ben pedig 454 milliót kaszált az amerikai piacon, és még egyszer ennyit a nemzetközi moziforgalmazásban.

22. Elnézést,hogy ilyen sok ideje nem írtam,mással voltam elfoglalva. Nemrég láttam,hogy a Media Marktban már lehet kapni,igaz nem túl olcsón(20-30 ezer Ft-ért)a várva várt Star Wars DVD gyűjteményt Blu-ray változatban is! 

 21. A Jedi News oldaltól lehetett megtudni, hogy a következő cuccok fognak megjelenni 2012-ben: Planet Star Wars 9674 Naboo Starfighter and Naboo Pilot 9675 Sebulba’s Podracer and Sebulba 9676 TIE Interceptor and TIE Pilot Star Wars "videójáték" 3866 Battle of Hoth Star Wars készletek 9488 ARC Troopers vs. Commando Droids 9489 Endor Rebel vs. Scout Trooper & Stormtrooper 9490 Droid Escape 9491 Geonosian Cannon 9492 TIE Fighter 9493 X-Wing Úgy tudom, hogy a planet sorozat egy minifiget és egy pár darabos készletet tertalmaz majd. 

 20. Star Wars The Clomprte Saga kibontva. Bizonyára már sok képet láthattunk róla, de még kicsomagolva nem! Ha figyelmesen megnézzük láthatjuk, hogy elég sok holmit tartalmaz még a doboz:

19. Új játék a Star Warstól! Az Xbox360-hoz,új, mozgásérzékelő készüléket adtak,mely lehetővé teszi, hogy a játékos saját mozgásával irányítsa a játékban lévő harcost. Mindezt:KINECT-nek nevezték el. Szerintem nagyon jó lesz. 18. Sütik:

   


16. a heti szavazás győztese: Darth Vader! Sajnos a következő szavazás időpontja nem bemérhető, de azért még biztos lessz! 

15. A Lego Star Wars The Padawan Mance című legósorozat Blu-ray változatban lesz majd kapható DVD-n.  


 14. Lego Star Wars The Padawan Mance TV sorozat??? 

 13. A már említett Executoranak a táblácskáján a hibás szöveget a: turoblasers-szót végre észrevették és kijavították: 12. Ewan McGeorg a The Graham Norton Show-ban. Éppen a nézőknek mutatja be hogyan tud vívni. 


 11. A heti szavazás győztese: Jango Fett!!! A következő szavazás nemsokára indul! 


 10. A hónap képe: XD 

9. A Star Wars blu-ray változata nemsokára piacra kerül! Állítólag a hat rész magyarul lesz a három extra meg felirattal :) A kilenc lemez lesz így kb: 9000 Ft. Bár nagyon kételkedek benne... mivel válság van nagy a lehetősége annak,hogy drágább lesz :( 8. Legolandban megnyílt Star Wars kiállítás képei:

 

 7. A heti szavazás győztese: Yoda! A következő szavazás nemsokára indul!

 6. Az egyik idei lego Star Wars kiállítás képei:

5. Elindult a szavazás! Az egész galaxisból lehet szavazni arra, hogy ki a legjobb Jedi. Szavazni az üzenőfal alatt lehet! 

 4. Készülőben van a klónok háborúja 4.-ik évadja! Már hármat láthattunk, de most még lessz egy. Ahogy az előzeteseket nézegettem, láttam, hogy javarészt a víz alatt fog majd játszódni: http://www.youtube.com/watch?v=rtg852Hpt5Y 

 3. A hónap gyönyörűen kidolgozott képe:

 

2. Az új Executor-nak: a kis táblácskáján A TURBO BLASTER szó helyett, TURO BLASTER szerepelt!!! Az eddigi piacra dobott készleteken a felirat még hibás, de reméljük már dolgoznak a hiba elhárításán. Egy kép a hibás részletről: 1. Megalakult a honlap!!! Igaz még nincs közel sem kész,de minden nap amikor van rá időm csinálok rá még dolgokat.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!